Lätyt olivat hyviä ja seuraavana päivänä voi jääkaappikylmät lätyt laittaa vuokaan ja lämmittää uunissa 200 asteessa n. 5-10 min tai kunnes ovat lämmenneet. Uunissa käynnin jälkeen lätyt ovat erinomaisen makuisia. Ottamani kuva ei ole kovin hyvä mutta halusin laittaa sen tänne. Nämä lätyt paistoin blinipannulla jolloin lätyistä tuli juuri sopivan kokoisia.
Appelsiinilätyt
2dl kermaviiliä
1dl appelsiinimehua
1/2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
paistamiseen
öljyä
1. Mittaa kermaviili,mehu,sokeri ja suola kulhoon.
2. Riko samaan kulhoon munat ja lisää vehnäjauhot. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi.
3. Anna taikinan turvota tunnin ajan.
4. Paista lättyjä öljytyllä ohukaispannulla,blinipannulla tai normaalipaistinpannulla.
5. Tarjoa esim.vaniljajäätelön ja marjojen kanssa.