Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Bulgursalaatti

31.12.2012, verkku

Bulgursalaatti
Tämä salaatti on todella hyvän makuista ja helppoa tehdä. Tarjoa bulgursalaattia pihvin kanssa vaikka kesän juhlissa.
8 annosta
Valmistusaika:30 min
1 ruukku salaattia
1 ruukku rucolaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
½-1 kurkku
1 paprika
3-4 annosta pakkauksen ohjeen mukaan keitettyä bulguria
4-5 paahtoleipää
muutama oliivi
oman maun verran juustoa
paistamiseen:
runsaasti juoksevaa margariiniä
päälle:
seesaminsiemeniä
1. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä.
2. Leikkaa paahtoleivät paloiksi ja paista ne runsaassa määrässä margariiniä. Jäähdytä.
3. Pese kirsikkatomaatit, kurkku, salaatti, rucola ja paprika.
4. Revi salaatti ja rucola kulhon pohjalle.
5. Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit, pilko kurkku,juusto ja paprika. Lisää kulhoon.
6. Lisää kulhoon myös bulgur.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *