Hyvää ja helppoa
Jauheliha-ananaspannu
Jauheliha-ananaspannu
4 annosta
150 g pekonia pieneksi paloiteltuna
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
ripaus suolaa
1 tl paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
2 prk tomaattipyreetä
3 dl vettä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl sinappia
2 dl herneitä tai herne-maissi-paprikasekoitusta
225 g ananaspaloja liemineen
(suolaa)
Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi. Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi. Anna hautua noin kymmenen minuuttia. Lisää herneet ja ananaspalat liemineen. Kuumenna.
Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.