Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Mustikkainen valkosuklaajäädyke

16.02.2013, verkku

</

Mikä sen ihanampaa kuin jäädyke joka sisältää sekä mustikkaa että valkosuklaata. Pidän itse molemmista. Tämä jäädyke sopii juhlapöytään kuin arkeekin. Valmiiksi tehty jäädyke on helppo nostaa pakastimesta pöytään noin puolta tuntia ennen tarjoilua. Kuumana kesäpäivänä on mukavaa vilvoitusta syödä pakastimesta ihana jäädyke. Tämä ohje on todella helppo ja nopea toteuttaa mutta on kuitenkin erinomaisen makuinen, varsinkin jos ei pidä kananmunasta jäädykkeessä.

Mustikkainen valkosuklaajäädyke
n. 8 annosta

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g vaniljarahkaa
200 g mustikoita
100 g valkosuklaata rouheena tai sulatettuna

Koristeluun: mustikoita ja valkosuklaata

Vaahdota vaniljakastike ja vatkaa joukkoon vaniljarahka.
Mikäli käytät maustamatonta maitorahkaa, mausta seosta tarvittaessa sokerilla ja vaniljasokerilla.
Vatkaa joukkoon mustikat ja veitsellä karkeaksi leikattu suklaarouhe tai sulatettu suklaa.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädyke tai kakkuvuokaan.

Ota sulamaan noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Kasta vuoan reunaa tarvittaessa kuumaan veteen ja kumoa.
Koristele mustikoilla ja valkosuklaarouheella.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *